Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Patrik Lindgren / Teknikens Värld

Porsches dom om vår 911

Låga mil, en ägare, minimalt med krånglande extrautrustning. Är Sveriges gubbigaste 911 därför också i prima skick? Vi tar Stig-Helmer till Porsche för att få en diagnos och se om de själva skulle sälja den som Porsche Approved.

Medelålderskrisen är inte enbart psykologisk. Den drabbar även fysiskt, kroppens bäst före-datum har passerats, så att säga. Inga triathlon, maraton eller Svenska Klassiker kan förändra faktumet att nedbrytningen är i accelerationsfas. Att allt går långsammare, förutom omvärlden. Glasögonen ökar i styrka i samma takt som musklerna tappar sin. Hälsoundersökningar blir ofta obligatoriska på arbetsplatsen för att informera om förfallet.
Ingen står skonad. Även vi på Teknikens Värld måste kolla upp hälsotillståndet. Så vi ringer Porsche Danderyd för att boka en noggrann titt på Stig-Helmer. Oj, typiskt att det råkar sammanträffa med den sedan länge inbokade tiden för företagshälsovårdens hälsoundersökning. Sånt är livet. Eller sån är medelålderskrisen, allt kan lösas eller undvikas med en sportbil. Var det inte det vi kom fram till i nummer ett av denna högst vetenskapliga artikelserie!?

Expressen Premium - Digital prenumeration

Teknikens Värld är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.