Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Teknikens Värld

Teknikens Världs första cykelläger någonsin! Häng med! 16-18 sept 2022

Vi vet! Du har precis som vi blivit försoffad under pandemin. Men hav förtröstan, vi har lösningen. Teknikens Värld Fitness Foundation lanserar nu konceptet 52 Weeks of Helg, där vi erbjuder alla möjliga bra och roliga sätt att bli vältränad (igen!) på.

Tillsammans med Christer Skog, världsrekordhållare på cykel genom Europa (en riktig tokfrans…), kör vi för första gången ett cykelläger för landsvägscykel i Sverige.
Vi har valt Sörmland och Körunda Hotell som ligger vackert beläget på Södertörn, 30 minuter från Stockholms City och 12 minuter från Nynäshamn.

Hotellet ligger mitt i naturen mellan sjö och skog i en modern anläggning med ”hemma hos”- känsla. Utöver all träning får vi fantastisk mat, afterbike-pilsner i relaxavdelningen där det också finns bubbelpool och ångbastu som mjukar upp muskulaturen efter en dag på cykel. Det finns också en isdusch för dig som vill ha en riktig adrenalinhöjare! (Man måste inte prova den, reds anm).

Först cykla, sen sportdryck. Christer Skog håller i träningspassen!

I relaxen finns också en mindre träningsdel med crosstrainer, vikter och balansträning och vill du skaka av dig stelheten i benen finns ett fint motionsspår runt själva hotellet som är cirka 9 km långt. Coach Skog kommer också att köra VO2Max- och laktattester till extra kostnad för de som vill vara som eliten och ha koll på sina pulszoner och veta var maxgränsen ligger. Du kan också få ett personligt träningsprogram och råd för din fortsatta träning och lite annat tjosan. 

Allt ljug om tidigare och kommande bravader – och kanske lite bilsnack – kommer att ske på en bastuflotte nere vid sjön Muskan, bara nån minut från hotellet. Vi garanterar leverans av ishinkar med öl. Man får inte missa det här helt enkelt. Inte ens om man tycker att cyklister är i vägen på vägen. Prova att vara i vägen själv i stället. Det är rätt kul!

Träningsresa landsvägscykel Körunda

NÄR: 16-18 September 2022

VAR: Körunda Hotell & Konferens

PRIS: 5 995 kr

DETTA INGÅR: Del i dubbelrum, frukost, lunch (ev lunchpaket beroende på vägval vid cykelpassen), middag, tillgång till relaxavdelningen och bastuflotten, alla våra ledarledda träningspass och föreläsning.

 

OBS! Ta chansen och gör ett VO2Max- och laktattester till extra kostnad.

 

Boka här!

 

OBS Schema kommer snart!

Dina ledare under helgen:

Christer Skog. Foto: Thomas Engström

Christer Skog är fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har förutom Sverige bland annat tränat Storbritannien, Australien, Danmark, Tjeckien, USA, Team Exspirit i Wisma Ski Classics, Sveriges Paralympiska skidlandslag och flera individuella åkare som t ex Daniel Tynell (som vann Vasaloppet tre gånger) och tjecken Martin Koukal som han tränade till ett individuellt VM-guld på 50 km och VM-brons. Utöver skidor är Christer världsrekordhållare på cykel genom Europa och 2021 slog han tillsammans med komikern Måns Möller världsrekord i Vasaloppet då de körde tio vasalopp på tio dagar. Christer är expert på uthållighetsträning och formtoppning och har forskat på höghöjdsträning och överträning. Han föreläser också om hållbar träning och sitt sätt att lyckats få sina adepter att bli bäst när det gäller, bland annat genom olika tester som t ex VO2Max- och laktattester.

Marcus Engström. Foto: Daniel Östlund / Teknikens Värld

Marcus Engström är inte bara chefredaktör på Teknikens Värld, han är också världsmästare i jojo-bantning! Svängningar i kroppsvikt mellan lönnfet och riktigt gosig är hans signum. Nu tar han dock tag i både sitt och redaktionsmedlemmarnas liv, och vill gärna ha med dig på träningsrundorna. Cykla på väg eller i skogen, åk skidor eller gör vad du vill tillsammans med oss! (Man får öl efteråt.)