Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Här ses Volvo XC90 Armoured på testbanan i Hällered. Bilen har inget med olyckan som nämns i artikeln att göra.Här ses Volvo XC90 Armoured på testbanan i Hällered. Bilen har inget med olyckan som nämns i artikeln att göra.Här ses Volvo XC90 Armoured på testbanan i Hällered. Bilen har inget med olyckan som nämns i artikeln att göra.
Här ses Volvo XC90 Armoured på testbanan i Hällered. Bilen har inget med olyckan som nämns i artikeln att göra. Foto: Robin Törnros / Expressen Lifestyle

Testbil slog runt på Volvos testbana

Fyra personer fick under onsdagsförmiddagen föras till sjukhus efter att bilen de färdats i på Volvos testbana voltat.

Polis och räddningstjänst ryckte tidigare under onsdagen ut till Volvo Cars testbana i Hällered, nordväst om Borås, där en bil hade slagit runt. Enligt uppgift fördes fyra personer med lindriga skador till sjukhus.

– En bil med fyra personer har voltat i relativt hög hastighet. Alla fyra är på väg till sjukhus, sa Volvo Cars kommunikationschef Magnus Holst till Göteborgs-Posten under onsdagsförmiddagen.

Enligt Magnus Holst skedde olyckan under testkörning med en av märkets nyare modeller. Volvo Cars kommer att utreda olyckan.

Volvos testbana i Hällered.Volvos testbana i Hällered.Volvos testbana i Hällered.
Volvos testbana i Hällered.