Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Planera din resa och hitta guldkornen längs vägen på teknikensvarld.se

I dag lanserar vi en ny sektion på sajten – På väg. Där hittar du Reseplaneraren som hjälper dig att få ut mesta möjliga av din bilresa, oavsett om du ska på semesterresa eller endast en kort sträcka. Dessutom kan du till andra Teknikens Värld-läsare dela med dig av dina bästa tips längs vägen.

Sverige har enormt mycket att bjuda på längs vägarna. Det kan vara sevärdheter av olika slag: vackra vägsträckor, härliga sjöar att ta ett dopp i, bilmuseum, bra vägkrogar eller andra smultronställen som man bara inte får missa att stanna till vid. Men det är inte helt lätt att ha koll på var alla guldkorn finns, något som vi vill råda bot på nu när vi lanserar Reseplaneraren som du hittar via knappen På väg i sidnavigationen (se även bild här intill).

 

Reseplaneraren, som är ett samarbete med Turistmål.se, är en interaktiv karta där du anger varifrån din bilresa (eller motorcykelresa eller resa med annat fordon) startar och vilket som är ditt slut- eller delmål. Knappar du in denna information får du inte bara vägsträckan markerad på kartan samt restid och körsträcka, utan också alla ställen som är värda att stanna vid (även kallade POI:s, dvs intressepunkter). Dessa är uppdelade i fem kategorier, till exempel boende. Den kategori som är mest avsedd för er som läser Teknikens Värld eller besöker teknikensvarld.se är den som heter ”Teknikens Världs läsare tipsar”.

 Som kategorinamnet säger är det här du får tips från andra som besöker Sveriges största bilnyhetssajt. Det kanske bästa av allt är att just du kan tipsa alla andra drygt 100000 personer som varje vecka besöker teknikensvarld.se om vilka guldkorn du gillar längs de svenska vägarna.

 Så vänta inte, planera redan i dag din resa med hjälp av Reseplaneraren och hjälp till att fylla kartan med intressanta stopp längs vägen som vi andra kan njuta av på våra resor genom vårt vackra land.

 Gå till Reseplaneraren