Porsche Macan

Porsche Macan redan eftermarknadsstylad

Porsche Macan har knappt hunnit lämna fabriken innan den får ny stil av en stylingfirma. Här har du ryska TopCars Macan.

Det har gått en knapp månad sedan Porsche visade upp Cayennes lillebror Macan. Först ut att styla den ”lilla” crossovern är ryska TopCar som nu visar vad de har att erbjuda för en ganska stor slant.

TopCats Macan har omgjord front med nya luftintag, nya dimljus och ny frontspoiler. Skärmarna är rejält utlagda och det främre paret har luftslitsar i bakkant. Luftslitsar hittas även i huven. Dörrtrösklarna har markerats tydligare och baktill är stötfångaren ny med omgjord diffusor och nya räfflade ändrör. Takvingen är original medan vingen som löper ovanför bakljusen är ny. Den får Macans bak att starkt påminna om baken på supersporthybriden Porsche 918 Spyder.

Vill du att din nybeställda Porsche Macan ska se ut som på bilderna kostar det dig antingen 131 500 kronor eller 164 300 kronor beroende på om du vill ha kolfiberdetaljerna lackade eller nakna.

Så småningom kommer TopCat även att erbjuda interiöra lösningar och motoruppgraderingar.

Lite lustigt med ryssarnas bilder är att de har tagit Porsches officiella för att visa sitt eftermarknadspaket, bilder som visar bilen i full fart. Trots det är fälgarna stilla (i medvetet exponeringssyfte så klart, men ändå).

Porsche Macan finns tre olika utföranden. Macan S med 340 hästkrafter, Macan S Diesel med 258 hästkrafter och Macan Turbo med 400 hästkrafter. Mer om Macan kan du läsa här.