Foto: Rolls-Royce

Rolls-Royce lanserar champagnelåda för finsmakaren

Rolls-Royce tar som vanligt i från tårna men denna gång handlar det inte om någon ny bilmodell utan en låda för champagne.  

Rolls-Royce är kända för sina bilar som bjuder på det inte bara så lilla extra, nu lanserar man en champagnelåda i samma anda.

Chassit är tillverkat i aluminium, kolfiber och svart skinn. På toppen finns en bricka i ek med märkets välkända symbol Spirit of Ecstasy.

Foto: Rolls-Royce

Med en enkel knapptryckning öppnas lådan som i toppen rymmer fyra glas i kristall paketerade i v-formation som märkets motorer samt bomullsservetter med broderade logotyper. På sidorna öppnas ytterligare två lådor där ”rör” för kyld champagne, kaviar och kanapé finns hängande i röda tygstycken. Även dessa rör är utförda i kolfiber och aluminium.

Foto: Rolls-Royce

Du kan naturligtvis byta ut champagnen mot något billigare alternativ från livsmedelsbutiken. Ja, så kanske fallet blir då lådan kostar 37 000 pund… före skatt. Det är strax över 447 000 kronor.Tycker du inte att texten ovan var allt för övertygande kan du titta på bilderna nedan samt kolla på klippet där designchefen Gavin Hartley förklarar lådan.

https://youtu.be/AbslkXf0mOA