Så kan det gå när man tränger sig i kön – karma när den är som bäst

Att sitta i bilkö är aldrig speciellt upphetsande. Många gånger blir man sugen att bara dra om alla, men är man normalt funtad förblir tanken just bara en tanke. Men om man förverkligar den, då kan det i bästa/sämsta fall gå som för den här föraren.

https://youtu.be/PgVxGDQEI9M

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Alla har vi suttit i lååånga köer på väg ut från någon event, till exempel en hockeymatch eller kanske Vallåkraträffen. Det tar sin lilla tid innan högerfoten får komma till tals, men så är det när man väljer att visa hänsyn till sina medtrafikanter i kön.

Men alla har inte samma tålamod som den stora massan. I filmen, som inte ska blandas ihop med Radioheads låt med samma titel, får vi följa med i en bil som rullar sakta i köbildningen efter offroad-tävlingen King of the Hammers som i fredags avgjordes i Means Dry Lake i Kalifornien. Plötsligt kommer en suv omkörandes till vänster om alla snällt väntande bilister. Men det finns något som heter karma, och just vid det här tillfället slog karman till på exakt rätt sätt. Se filmen så förstår du vad vi menar.

Den ska tilläggas att det kan finnas tillfällen då man måste strunta i kökörandet, exempelvis vid akut sjukdom, om något brott har begåtts eller liknande. Men oftast är det bara avsaknaden av tålamod som är orsaken. Vad som är orsak i filmen vet vi så klart inte.