Skulle ta tunnelbanan – tog med sig bilen till spåret

En berusad Range Rover-förare skulle ta tåget hem men glömde att lämna bilen, något som kommer att kosta honom oerhört mycket!

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Visst är det positivt att allt fler använder sig av kollektivtrafik som transportmedel, men denna berusade man verkar uppenbarligen ha missförstått hur det fungerar.

Händelsen utspelade sig för några dagar sedan i Bryssel då föraren av denna Range Rover Sport förvillade sig ned i tunnlarna för tunnelbanan, något som resulterade i att tre linjer av kollektivtrafiken stängdes av under en längre tid.

Till slut fick företaget som sköter driften av kollektivtrafiken bogsera ut bilen som verkar ha kört en bra bit in i tunnlarna med tanke på att däcken är helt söndertrasade.

Ingen person ska dock ha blivit skadad, men mannen kan förvänta sig att hans plånbok blir avsevärt mycket tunnare. I nuläget är det oklart hur mycket det hela kommer att kosta, men enligt en talesperson hos STIB, företaget som sköter driften av kollektivtrafiken, kommer det att kosta ”oerhört mycket”.

Snacka om bakfylleångest...