Skulle tona rutorna – fick sin special-Corvette totalkvaddad

Köper man en unik, dyr bil är man så klart rädd om den, men andra människor är det nödvändigtvis inte. Det fick denna Corvette Z06 CR.7-ägare tyvärr erfara.

https://youtu.be/UZuZjmAEJ94

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

En man i Texas hade precis hämtat ut sin flång nya Chevrolet Corvette Z06 CR.7 Special Edition, en banpreparerad bil laglig för körning på gatan. Den ska endast tillverkas i 500 exemplar för amerikanska markaden (plus 150 för utlandet), så har man haft möjlighet att lägga vantarna på en så kan man skatta sig lycklig.

LÄS OCKSÅ: Din bil buskörs när den är på verkstad

Allt annat än lycklig är Texas-mannen efter att ha lämnat in den till en firma för att få rutorna tonade. I stället för att få mörkare rutor fick han – vad vi kan förmoda – en viss mån av panik. Hans bil buskördes nämligen medan den var på fönstertoningsfirman och en av de anställda lyckades totalkvadda bilen.

LÄS OCKSÅ: Din bil buskörs när den är på verkstad – igen

Detta blir en dyr affär för firman, den anställda och eras försäkringsbolag (om de täcker den här typen av incidenter). För bilägarens del hoppas vi att hans nyinköpta ögonsten går att reparera, eller ännu hellre att han får en helt ny Corvette Z06 CR.7.

LÄS OCKSÅ: Märkesverkstad lånade kundbil för långtur över helgen

Dagens Gissa bilen utgår, håll utkik på sajten på söndag kväll i stället!