Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Bilden är ett montage.Bilden är ett montage.Bilden är ett montage.
Bilden är ett montage.

Snart kan Tesla-ägarna se film i bilen

Teslas infotainmentsystem i bilarna kommer snart inte enbart att kunna användas till att spela datorspel utan också till att titta på film och klipp på nätet.

Lider du av tristess när du står stilla i din Tesla? Lugn, bara lugn! Snart kommer du att ha fullt upp, för inte bara tänker Tesla släppa en handfull olika Atari-spel i version 9 av infotainmentmjukvaran som släpps om knappt ett par veckor (eller så), du kommer även att kunna titta på film och andra klipp från och med mjukvaruversion 10 som släpps vid ett senare tillfälle (dock okänt när).

Elon Musk har för en användare på Twitter bekräftat att film via exempelvis Netflix och YouTube kommer att tillgängliggöras från och med version 10. Men räkna inte med att du kan se på filmer, eller spela spel, när du kör – trots Autopilot (som ju inte är en autopilot). Tesla lär begränsa filmtittande och spelande till när bilen är stillastående. Att ladda bilen vid en Supercherger-station kan plötsligt bli lite roligare – om man inte har en trevlig bok med sig.