Foto: Andreas Mau/CarPix

Spionera på framtidens bilar och stötta Musikhjälpen

För tredje året i rad ger Teknikens Värld och bilspionföretaget CarPix dig chansen att prova på en av världens mest sällsynta yrkesroller, nämligen att agera bilspionfotograf för en dag. Allt du behöver göra är att bjuda högst på vår bilspionauktion på Musikhjälpen 2015 dit pengarna går oavkortat.

Ljusskygga bilar rullar runt på hemliga platser lite varstans i världen, bilar som inte vill bli upptäckta eftersom de innehåller teknik och design som ska visas och användas först i morgon och längre fram i tiden. Det ligger ett stort intresse i att avslöja och visa upp alla dessa bilar i förväg och det är här du kommer in i bilden. Du får nämligen, med hjälp av Teknikens Värld och bilspionföretaget CarPix, agera bilspion för en dag där du fotograferar morgondagens hemliga bilar för att visa upp dem för världen.

Det är tredje året i rad som Teknikens Värld och CarPix ger dig denna unika chans att via Musikhjälpen agera spion och ligga som en riktig paparazzi i buskarna eller snödrivorna. Du väljer själv om du vill spionera under biltillverkarnas hemliga vintertester i norra Sverige eller under deras prestandatester på Nürburgring i Tyskland.

Som bilspion för en dag kan du få fotografera hemliga bilar i Arvidsjaur... Foto: Andreas Mau/CarPix

Oavsett vilket val av plats du gör ingår resa från Stockholm, boende och mat. I ”Spionera på framtidens bilar” ingår även en prenumeration på Teknikens Värld.

För att bli bilspion för en dag måste du bjuda högst på auktionen (länk nedan) som pågår till och med 19 december klockan 16.19.

Auktionen tillhandahålls av Musikhjälpen, ett insamlingsevent som i år riktar ljuset mot klimatrelaterade katastrofer med temat ”Ingen ska behöva fly undan klimatet”. Läs mer om temat på Sveriges Radios hemsida.

Hela beloppet från auktionen går oavkortat till Musikhjälpen.

Klicka här för att komma till auktionen ”Spionera på framtidens bilar”

... eller på Nürburgring i Tyskland. Foto: Andreas Mau/CarPix