Stora Begbilboken 2012

Stora Begbilboken 2012 – din guide vid köp av begagnad bil

Nu finns årets upplaga av bibeln du inte kan vara utan när du ska köpa begagnad bil – Stora Begbilboken 2012. Förutom genomgång av 231 bilmodeller finner du i boken tips och råd vid köp och försäljning av begbilen.

Omkring en miljon begagnade bilar byter ägare i Sverige varje år. Med det är den begagnade bilen i särklass Sveriges mest köpta bil.

 Men det är inte helt enkelt att köpa sig en ny, begagnad bil. Det är mycket man ska ha koll på. Förutom god kännedom om själva bilen är det många andra detaljer som man måste ha grepp om och där är här som Stora Begbilboken 2012 kommer in i bilden.

 Med Stora Begbilboken 2012 får du inte bara statistik, fakta och information om 231 bilmodeller på den svenska marknaden, boken är dessutom fullproppade med tips på hur du upptäcker de vanligaste felen på en begagnad bil, hur du gör din bästa importaffär eller helt enkelt hur du får rätt bil till rätt pengar.

 Vidare tipsar vi om de bästa begbilköpen i prisklasserna 50000, 100000 och 150000 kronor.

 Även du som ska sälja din bil har användning för Stora Begbilboken 2012. Bland annat vår tvätt- och rekondguide är värdefull om du vill få så bra betalt som möjligt för din begbil.

 Köp Stora Begbilboken 2012 redan i dag så du har chans att göra ditt bästa begbilköp någonsin. Stora Begbilboken 2012 finns ute i butik nu eller så köper du den online här.