Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Tankar fel bil – med fel bränsle!

Det gäller att hålla tungan rätt i mun när man besöker macken, annars händer det lätt att man tankar någon annans bil – med fel bränsle.

https://youtu.be/T6Q4gfW3r5s

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

En rysk man stannar vid drivmedelsstationen för att tanka sin dieseldrivna Nissan X-Trail. Han stoppar munstycket i tankhålet och går därifrån. Plötsligt dyker en kvinna upp och byter till bensin – i mannens bil. Mannen kommer igen och byter tillbaka, för att sedan lämna bilen än en gång. Då kommer kvinnan tillbaka och tittar lite mysko in i bilen som filmar samtidigt som hon tänker något i stil med ”För sjutton! Är det ni som driver med mig?”.

Mannen kommer tillbaka till sin bil och förklarar för kvinnan att bilen tillhör honom, han bevisar det genom att larma av och på bilen. Kvinnan, som enligt uppgift först trodde att hon var med i dolda kameran, inser till sist att bilen inte är hennes. Hon går därefter vidare till sin egen bil (som vi misstänker är en silverfärgad X-Trail) utanför bild.

Mannen tar det hela med ro och finner det komiskt, trots att hans bil är fylld med både diesel och bensin. Eller är den det? Vi tror att anledningen till att både mannen och kvinnan lämnade bilen stup i kvarten beror på att man på denna ryska mack måste gå in och be personalen aktivera drivmedelspumpen. Därför kunde mannen kosta på sig ett leende i stället för att behöva tömma tanken.