Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Teknikens Värld finns nu i Windows Phone

Har du en Windows Phone-mobil kan du nu ladda ned Teknikens Världs app för att ta del av det senaste från bilvärlden och se på webb-tv direkt i luren. Självklart är appen gratis.

För några veckor sedan släpptes Teknikens Världs app för Windows Phone på Windows Phone Marketplace. Sedan dess har antalet dagliga nedladdningar av appen ständigt ökat.

 I vår app kan du när som helst ta del av de senaste bilnyheterna var du än befinner dig. Alla nyheter är indelat i kategorier precis som på vår hemsida – bil och trafik, bilspionen, motorsport, konsument och så vidare. Dessutom kan du se våra webb-tv-filmklipp direkt i din Windows Phone.

 Att navigera mellan nyheter och kategorier är enkelt, bara svep ditt finger upp, ned eller åt sidorna.

 Inom kort kommer Teknikens Värld Windows Phone-app att finnas förinstallerad i Nokias telefoner för den svenska marknaden. En av dessa lurar är Nokias nya Lumia 800.

 – Våra läsare är inte bara bilälskare utan också teknikälskare, därför är det roligt att just vi är först ut i de nya telefonerna, säger Daniel Frodin, chefredaktör på Teknikens Värld.

 Inom kort kommer en ny, förbättrad version av Teknikens Världs app upp för nedladdning på Windows Phone Marketplace. Den innehåller flera förbättringar som gör att bilnyhetsläsandet blir ännu lättare och ännu roligare – var du än befinner dig.

 Sitter du med en iPhone eller Android-lur i din hand? Lugn, snart kommer även du att kunna njuta av Teknikens Värld i appform i din telefon.

 Här kan du ladda ned Teknikens Världs app till din Windows Phone (systemkrav: Windows Phone 7.5 eller senare). Självklart kostar vår app ingenting.