Teknikens Värld i din iPhone – ny fräsch app

För ett par veckor sedan släppte vi nya versionen av vår iPhone-app. Sedan dess har över tiotusen iPhone-användare laddat ned appen och följer nu Teknikens Världs nyhetsflöde var som helst, när som helst. Gör du det också!

För två och ett halvt år sedan släppte vi vår första iPhone-app som genast blev en succé med tiotusentals nedladdningar. Nu har vi släppt en helt ny version av appen och så sent som i går tryckte vi ut en liten uppdatering för att göra nya versionen ännu bättre, så alla ni drygt tio tusen personer som laddat ner Teknikens Världs iPhone-app de senaste veckorna kan passa på att ladda ned senaste uppdateringen för ännu bättre upplevelse.

 I Teknikens Världs iPhone-app, som för övrigt fått ny skrivbordsikon, kan du ta del av alla nyheter som finns på teknikensvarld.se. För att förenkla det har vi dessutom lyft fram våra två mest populära nyhetssektioner Konsument och Bilspionen. Sist men inte minst kan man även titta på filmerna i vår webb-tv-sektion.

 Allt detta finns tillgängligt när du vill, var du än befinner dig. Så länge du har din iPhone med dig.

 Ladda ned Teknikens Världs app i App Store (gratis)

 Teknikens Värld är på gång även till dig som har en Android-lur. Vår Android-app är under utveckling och kommer någon gång under nästa kvartal att finnas för nedladdning i Google Play.

 Sedan tidigare finns vi även i Windows Phone. Vår Windows Phone-app kan du ladda ned i Windows Phone Marketplace.