Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Teknikens Världs tips på sista minuten-julklappar

De flesta vill vi ju ge bort något fint i jul, men kanske du sitter i den vanliga rävsaxen – ont om tid och svårt att välja julklapp. Vi kan göra det lättare för dig – här är våra tips på några suveräna sista minuten-julklappar.

Det är aldrig skoj att komma till julfirandet tomhänt. För att undvika en sådan situation behöver man allt som oftast irra och stirra runt överallt för att hitta något att lägga under granen och som senare ska öppnas av någon som man har sig nära eller kär.

Det finns en enkel lösning på problemet, som gör att du kan ta det lugnt mitt i all julstress. Teknikens Värld har nämligen tagit fram några förslag på perfekta sista minuten-julklappar som många skulle älska att få ta emot.

Vi har så klart tänkt på att alla har olika stora plånböcker, så våra julklappstips (som borde stavas hjulklappstips, med tanke på innehållet) sträcker sig från den billigare till den dyrare delen av julklappsskalan.

Här är våra julklappstips…

Ge bort en tre månader lång digital Teknikens Värld Premium-prenumeration för 49 kronor som ger användaren tillgång till allt vårt exklusiva, låsta material på teknikensvarld.se plus varje nummer av själva tidningen Teknikens Värld i digitalt format i appen Wype.

Klicka här för mer om detta julklappstips

Ge bort fyra nummer av tidningen Teknikens Värld för 159 kronor. Förutom tidningen ingår även en digital prenumeration – Teknikens Värld Premium – som ger användaren tillgång till allt låst material på teknikensvarld.se samt tidningen i digitalt format i appen Wype.

Klicka här för mer om detta julklappstips

Ge bort en plats till Teknikens Världs trackday på Mantorp Park den 21 maj 2020. För 1 545 kronor (1 295 kronor för prenumeranter) får föraren vara med på vår oerhört populära bandag som vi under många år har anordnat varje höst och vår.

Klicka här för mer om detta julklappstips

Ge bort en resa till fantastiska Goodwood Revival i England den 10-13 september 2020. Varje år åker vi dit med en skara Teknikens Värld-läsare för att supa in den underbara atmosfären som bara Goodwood Revival kan erbjuda med bilar, flygplan och många andra fordon från en svunnen tid. Du får även hänga med bakom kulisserna och träffa intressanta profiler. Resan kostar 18 250 kronor (17 750 kronor för prenumeranter) inklusive transport och boende.

Klicka här för mer om detta julklappstips

Ge bort en resa till Bedford Autodrome i England för att tillsammans med Teknikens Värld bli racerförare för en dag. Där får man prova på en mängd olika sport- och banbilar, bland annat Formula 3000. Resan, som är väldigt uppskattad bland de läsare som tidigare hänt med, äger rumt 24-26 april 2020 och priset är 27 950 kronor (26 950 kronor för prenumeranter) inklusive transport och boende.

Klicka här för mer om detta julklappstips

God jul önskar vi på Teknikens Värld!