Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Teknikens Världs vinterskott ”Ryssen” till salu

Nu har du chansen att göra ditt livs bilaffär och det är med vätskefyllda ögon, lika vattenfyllda som Ryssens, som vi säger tack och hej till vår kära kamrat.

Ryssen är det mest problemfria skott tidningen någonsin förfogat över. Den har aldrig svikit och den har alltid tagit sig fram. Allt beror naturligtvis på hur väl vi tagit hand om den, och dess överlägsna byggkvalitet. Att beskriva den som pedantskött är en kraftig underdrift. Bilen är förstås både rök- och djurfri. Aldrig vinterkörd eller ens körd i regn. Bilen är förberedd för vinterbruk genom att endast levereras med fina dubbdäck. Den lugubra kupéodören av högkvalitativ ryssplast är helt original.

Några grejor är nya, bland annat grenröret, som inte längre är i plåt utan gjutjärn. Klart bättre. Olja och filter är nyligen bytt. Det mesta funkar även om fläkten låter som ett mord kalla dagar. Ingen stereo eller radio finns, man får sitta och gnola själv.

Några lampor behöver bytas men de fasansfullt starka exenonljusen fungerar. De lyser till nästa härad. Bromsar och växellåda fungerar oklanderligt liksom lågväxel och diffspärr. Om du är intresserad av Ryssen, denne överlevare, (bilmodellen har tillverkats sedan 1976), och har 45 000 kronor i utbyte.

Är du intresserad ska du höra av dig till vår begagnatexpert Jonas Borglund och hela annonsen hittar du här.