teknikensvarld.se är störst i Sverige!

Teknikens Världs webbsida fortsätter att skörda framgångar. När vi räknar ut besöken hittills under 2013 ser vi att teknikensvarld.se är största bilnyhetssajten i Sverige – större än både Aftonbladet och Expressen!

2007 var teknikensvarld.se en ganska liten sajt. Då serverade vi omkring 25-30 tusen unika besökare i veckan med bilnyheter, test och provkörningar. Det var också då vi tog nya tag och satsade stenhårt framåt – och uppåt.

 Det gav resultat ganska omgående och två år senare, 2009, passerade vi en magisk gräns – 100000 unika besökare gick in på teknikensvarld.se under en vecka för att inte bara läsa nyheter, tester och provkörningar utan också för att titta på webb-tv, granska bilar från alla möjliga vinkar och vrår, ta del av de senaste motorsportresultaten, gissa på bilar (populära Gissa bilen om du missat det), köpa tidningar och böcker, anmäla sig till våra evenemang och mycket, mycket annat.

 I dag är 100000 per vecka småpotatis, i dag är ni nämligen så många fler som besöker Teknikens Världs webbsida. Vårt rekord på 153814 unika besök under en vecka uppnåddes 2011 och har stått sig sedan dess, även om det varit på väg att ryka ett antal gånger.

 Nu har vi sammanställt hur många besök vi har haft hittills per vecka under 2013, det vill säga mellan vecka 1 och vecka 19. Totalt har nästan 2,4 miljoner unika besök gjorts under årets första 19 veckor. Det betyder att 124064 unika besökare har surfat in på teknikensvarld.se per vecka i snitt. En makalöst bra siffra som vi självklart satsar på att höja.

 Med 124064 unika besök per vecka är vi betydlig större än våra konkurrenter automotorsport.se (91615) och vibilagare (78417).

 Men inte nog med det. Vi är dessutom större än de två ledande kvällstidningarna i landet – Aftonbladet Bil (113634) och Expressen Motor (109368) som numera går under namnet Expressen Allt om bilar.

 Vi är både glada och stolta över siffrorna och vill härmed passa på att tacka dig som besöker teknikensvarld.se. Tillsammans ska vi göra Sveriges största bilnyhetssajt ännu bättre – och ännu större.

 All statistik är hämtad från KIA-index som är den officiella mätvalutan för svenska webbplatser.