Vägraseri med tippad utgång

Ska vi vara ärliga så är utgången otippad, men vi kunde inte låta bli en liten ordlek i samband med detta vägraseri (road rage).

Vad har vi här då? En motorväg någonstans i USA. Köbildning. Långsamtgående trafik. Ilska.

Vi vet inte vad som utlöser det hela men av någon anledning surnar föraren av BMW-cabben till på suv-föraren bakom och kliver därför ur sin bil för att konfrontera bakomvarande. Det hade kunnat stanna vid en ordväxling, men icke.

När suv-föraren sänker sin ruta och sticker ut huvudet, förmodligen för att ta till med något kraftuttryck, replikerar BMW-föraren med en spottloska (om vi får tro kvinnan som filmar).

Då brinner det till i suv-förarens huvud. Han kör ut i vägrenen och ska knyckla till BMW:n med sin stora suv (om det inte är med avsikt är föraren en dålig förare). Visst får BMW:n sannolikt lite plåtskador, men värre går det för suv-föraren och hans bil.

När suven ligger på vägen som en sköldpadda på rygg kör BMW-föraren helt sonika iväg.

Vad har vi lärt oss av att se detta? Ta det lugnt i trafiken, hetsa inte upp dig på andra bilister. Det är inte lönt, även om det är lättare sagt än gjort. Och du vet samtidigt inte vad den andra föraren är för kuf, han eller hon kan lika gärna ta fram ett vapen eller göra något annat farligt som du inte räknar med.

Och du... NSFW-språkbruk, så sänk volymen!