Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Välkommen till mer av allt – Teknikens Värld Premium!

Vi spelar i ditt lag! Det är därför vi granskar alla nya och begagnade bilar så hårt som vi gör för att du ska välja rätt bil för dina behov och för din ekonomi – och för att du ska ha full koll på vad som händer i bilvärlden. Det är du som betalar vår lön, vare sig du prenumererar på Teknikens Värld som papperstidning eller vår nya digitala tjänst, eller båda. Du är vår uppdragsgivare och vi skriver för dig – inte för biltillverkarna. Därför avslöjar vi bilar som inte klarar vårt älgtest, som riskerar att välta eller har för dålig bromssträcka. Därför skriver vi om bilar som är för dyra att köpa och äga, eller för dåliga som begagnade. Därför skriver vi också om bilar som är riktigt bra och som borde vara din nästa bil. Vi skriver om allt som rör bilar och bilägande, och vi gör det med över 70 års erfarenhet i ryggen. Första numret av Teknikens Värld kom ut 1948 och vi utvecklas, precis som bilar, hela tiden!

Riktig oberoende journalistik kostar pengar att göra, så precis som det kostar pengar att köpa en papperstidning så kostar vår digitala prenumeration pengar – men du får så mycket mer på köpet! Som digital prenumerant får du tillgång till hela vårt arkiv, där du kan läsa de senaste årens biltester, provkörningar och konsumenttester av allt som hör bilen till. Du får helt enkelt tillgång till allt vi har skrivit om bilar, och kan lätt gå tillbaka till tidigare publicerade artiklar och läsa dem igen på din läsplatta eller dator. På vår sajt hittar du snabbt till ett test eller en provkörning av den bil du vill läsa om. Och här hittar du också filmer från provkörningar, tester och våra läsarevent.

Ibland slår vi dessutom till och kör bilar som vare sig vi eller du behöver eller har råd med, men som vi gillar att drömma om. Vi kallar det bilkärlek, och vi hoppas att du gillar det också! Vi kallar vår nya digitala tjänst för Premium, det gör nästan alla andra också – men Teknikens Värld är premium, har alltid varit och kommer alltid att vara. Häng med på resan du också, nu kör vi!

Du som är tidningsprenumerant

Du som redan prenumererar på Teknikens Värld som papperstidning har förstås fri tillgång till allt Premium-material.

Det enda du behöver göra är att klicka här, skriva in ditt prenumerationsnummer samt ditt postnummer. Klart!

Du som inte är tidningsprenumerant

Du som inte är tidningsprenumerant skapar enkelt din personliga inloggning för att läsa allt material på teknikensvarld.se. Klicka här och följ instruktionerna så är du väldigt snart redo för allt låst material på teknikensvarld.se.

Du vet väl att...

Som prenumerant får du också specialpriser på våra event, där du själv är med och kör din bil (eller andras...) och du är också med i våra läsartävlingar där du kan vinna fina priser!

Klicka här för att bli prenumerant på tidningen Teknikens Värld.