Välkommen till nya trimmade teknikensvarld.se

Nu går teknikensvarld.se in i en ny era. Med gränssnitt anpassat för datorer och mobila enheter ska vi nå ut till fler av er – oavsett var ni befinner er.

Efter knappt tre år låter vi teknikensvarld.se, så som den sett ut sedan september 2011, gå i graven. För i dag lanserar vi nya, vältrimmade teknikensvarld.se som inte bara har helt ny layout med ny färgsättning, utan också är responsiv. Med det menas att teknikensvarld.se går att besöka och läsa som den är, oavsett om du sitter framför datorn, sitter på tåget med din läsplatta i knät eller är på ett möte och smygsurfar på mobilen. Allt anpassas automatiskt till den enhet du använder för tillfället.

Med nya teknikensvarld.se följer en rad olika nyheter. Den kanske mest framträdande, utöver nya formatet och färgerna, är kommentarssystemet. Vi har återigen gått över till Disqus, något som många av er efterfrågat under en längre tid. Du som inte redan har ett Disqus-konto för att kommentera kan enkelt skapa ett, alternativt logga in med ditt Facebook-, Twitter- eller Google-konto.

En annan stor nyhet är våra bildgallerier. Nu kan du njuta av stora bilder, utan att behöva bläddra mellan varje bild. Alla syns i ett endaste svep och om du vill ha ännu större bilder för nedladdning eller bara extra njutning, då är det bara att klicka på bilderna.

Det mesta från gamla teknikensvarld.se är på plats på nya sajten, version 4.0 som vi kallar den. Men det finns ännu saker att knåpa in på plats, vilket vi hoppas att ni har överseende med. Ett exempel är vår testsektion där du i nuläget inte kan ladda ned våra tester, inte heller via köp. Men det kommer.

Vår iPhone-app och likaså vår Windows Phone-app är numera förpassade till historien. Däremot kan du fortfarande prenumerera på våra nyheter i exempelvis din mobiltelefon via vårt dagliga nyhetsbrev, vår Facebook-sida, vår Twitter eller via någon av alla våra RSS-flöden som finns på sajten (generella eller styrda per kategori, till exempel Bil och trafik).

Upptäcker du konstigheter, buggar eller annat som verkar felaktigt, tveka då inte att kontakta oss med en beskrivning på märkligheterna. Skicka ett mail till nywebb@teknikensvarld.se. Vi uppskattar ditt engagemang och lyssnar på vad du har att säga om nya teknikensvarld.se som vi, tillsammans med dig, vill göra ännu bättre.