Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Välkommen med på resan – nu ingår e-tidning i din digitala prenumeration!

Det strömmar in prenumeranter på vår nya digitala tjänst Teknikens Värld Premium, det tackar vi er alla väldigt mycket för!

Vi på Teknikens Värld har precis dragit igång vår Premium-satsning på teknikensvarld.se, och det är förstås precis som i papperstidningsvärlden en ständigt pågående process där vi lär oss vad ni vill ha. En nyhet och självklarhet som vi nu har lyckats lösa i teknikens irrgångar är att vår e-tidning nu ingår i den digitala prenumerationen. Alltså exakt samma tidning som papperstidningen fast i digitalt utförande för läsplatta, telefon eller dator.

Om du inte redan har provat så passa på nu, det är nämligen gratis första månaden.

Sedan vi smygstartade lanseringen av Teknikens Värld Premium förra veckan har tusentals prenumeranter loggat in för att ta del av alla artiklar, tester, provkörningar, bilder och filmer på teknikensvarld.se. Många av er är redan tidningsprenumeranter men vi får även en stor del helt nya prenumeranter. Det är förstås det vi vill, hitta er som söker riktig motorjournalistik och nu kommer till oss. Teknikens Värld har alltid varit läsarens tidning, det är er vi skriver för – inte för någon annan. Vi har en lång tradition av god läsarkontakt, som vi tänker upprätthålla. Därför vill vi gärna veta vad ni vill ha mer av, så kommentera gärna här nedan. Om du inte vill lufta dina idéer och åsikter i publika forum går det så klart bra att skicka ett mail till mig på marcus.engstrom@teknikensvarld.se.