Spännband för bildäck Foto: Linus Pröjtz

Vi lottar ut 100 spännband för däck och fälg

Det är snart dags att byta vinterhjulen mot sommarhjul. Men Teknikens Världs spännband blir skiftet betydligt roligare samtidigt som du underlättar bärandet, förvarandet och vilka hjul som ska sitta var.

Uppsamlingsheat!

Vi lottar som sagt ut 100 spännband, men ni är inte 100 personer som hört av er till oss. Fortfarande finns det många spännband kvar i potten. Följ nedanstående instruktioner för att bli ägare av en uppsättning av de smarta spännbanden.

Vi lottar alltså ut 100 förpackningar spännband för bildäck där varje förpackning innehåller en uppsättning om fyra, ett för varje däck/hjul på din bil.

 Spännbanden är tydligt märkta med HF, VF, HB och VB för att du ska ha stenkoll på vilket däck/hjul som hör hemma var på bilen. Dessutom är det lätt att bära och hänga upp däcken i spännbanden som har texten Teknikens Värld utskrivet i rött mot svart.

 Vill du ha en uppsättning spännband finns det två sätt att gå tillväga:

 Gilla oss på Facebook

Om du inte redan gillar oss på Facebook kan du klicka på Gilla-knappen nedan (under bildgalleriet). Därefter skriver du ett Facebook-meddelande (inte i tidslinjen) till oss med en liten motivering samt din postadress så vi kan skicka ut spännbanden om du vinner.

Tävla med din prenumeration

Maila en liten motivering samt ditt prenumerationsnummer till tavling@teknikensvarld.se och märk ditt mail med "Spännband" i ämnesraden. Glöm inte att uppge din postadress i mailet så vi har någonstans att skicka spännbanden som du har chans att vinna.