Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Vinn biljetter + ”pit party”-access till Monster Jam på Friends Arena!

Vi har biljetter till monstertruck-showen Monster Jam på Friends Arena på lördag. Där ska världseliten göra upp tillsammans med svenske Alx Danielsson som kör monstertrucken”The Mauler”. Du kan se det hela live – om du vinner!

I höst har du här på teknikensvarld.se kunnat följa Alx Danielsson på hans färd till att bli fullfjädrad monstertruck-förare (se alla filmerna nedan). Nu är Alx varm i kläderna och på lördag ska han ta sig an världseliten när Monster Jam World Tour tar sig till Friends Arena i Stockholm. Alx sitter bakom ratten i monstertrucken som heter ”The Mauler” som pryds av svenske MMA-stjärnan Alexander ”The Mauler” Gustafssons ansikte i kombination med de svenska färgerna.

Vill du vara på plats för att heja fram till svensk vinst på Friends Arena på lördag har du nu chansen att vinna biljetter till showen. Teknikens Värld har precis kommit över några biljetter som vi lottar ut till er som besöker teknikensvarld.se. I varje biljett ingår dessutom ”pit party”-access där vinnarna kommer att få träffa bland annat Alx Danielsson och spana in hans monstertruck.

Så här gör du för att vara med vid utlottningen

Allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan, inklusive hur många personer som kan tänkas ingå i ditt sällskap, och med några korta ord motivera varför just du ska vinna biljetterna.

Vad: Monster Jam World Tour monstertruck-show

Var: Friends Arena i Solna, Stockholm

När: Lördag 8 november klockan 15.00

Ta chansen och vinn biljetter!

Vinnare av biljetterna är redan utsedda. Utlottningen är över.