Vinn resa för två till Michelin Winter Experience i Arvidsjaur

Du som är Teknikens Värld-prenumerant (eller blir nu) har chans att vinna en resa för två till Michelins event i Arvidsjaur där det bland annat ingår häftig körning på sjöis.

Michelin lanserar ett nytt dubbdäck, X-Ice North 4, och anordnar i samband med lanseringen ett event uppe i Norrland, närmare bestämt i Arvidsjaur. Under eventet får personer som närvarar testa däcket och lära sig mer om körning på snö och is genom att köra på en sjöis. Och det är här du kommer in i bilden, vi lottar nämligen tillsammans med Michelin ut fyra platser till detta evenemang. En jury bestående av Teknikens Värld och Michelin utser två vinnare där varje vinnare har möjlighet att ta med sig en person till eventet som även inkluderar övernattning.

Detta har du chans att vinna

Du som vinner åker charterflyg (två platser per vinnare) från Stockholm Arlanda Airport till Arvidsjaur klockan 15.00 lördagen den 17 mars. På plats i Arvidsjaur bjuder Michelin på en middag som komponerats av Ekstedts samt övernattning på Hotell Laponia.

Söndagen den 18 mars står det körning på sjöis på schemat, men även körning på snöunderlag och allmän väg. Ett antal körövningar genomförs under dagen.

Runt klockan 19.00 är man tillbaka på Stockholm Arlanda Airport.

Att lära sig mer om däck och vinterkörning, genom att köra bil i skogarna runt Arvidsjaur, står på schemat. Du kan bli en av vinnarna som får hänga med!

Så gör du för vinstchans

Skicka ett mail till marcus.engstrom@teknikensvarld.se där du i ämnesraden skriver ”Arvidsjaur med Michelin” och i själva meddelandet skriver ned svaret på nedanstående fråga samt en motivering till varför just du ska vinna denna tävling.

Tävlingsfråga:

Hur mycket av bilens bränsleförbrukning kommer från däckens rullmotstånd?

1. 5 procent

X. 20 procent

2. 50 procent

Glöm inte!

Vid sidan om ditt svar på frågan vill vi alltså även ha en motivering till varför just du ska vara en av två vinnare samt ditt prenumerationsnummer (är du inte redan prenumerant kan du bli det här nu och därmed delta i tävlingen), namn, adress, epostadress och telefonnummer.

Vi vill ha in ditt svar senast fredagen den 9 mars! Och du... för att ha chans till vinst måste du ha körkort!

Lycka till!