Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Vinn skydd till din dator med teknikensvarld.se
Vinn skydd till din dator med teknikensvarld.se
Vinn skydd till din dator med teknikensvarld.se
Vinn skydd till din dator med teknikensvarld.se

Vinn skydd till din dator med teknikensvarld.se

Vad vore bättre än ge dig själv eller någon annan en julklapp som innehåller ett fullgott skydd för din dator? Vi lottar ut tio exemplar av det prisbelönta datorskyddet Kaspersky Internet Security 2012.

Datorvirus, trojaner, skräpmail, hackare och mycket annat dumt finns det i cyberrymden och det är inte alltid så lätt att hålla detta elände på behörigt avstånd. För att du ska få mer tid över till att surfa på teknikensvarld.se, genom att du inte behöva lägga ner så mycket tid på din dators skydd, har vi nu den perfekta julklappen till tio av er som besöker just teknikensvarld.se.

 Vi lottar nämligen ut tio exemplar av Kaspersky Internet Security 2012 (gäller för en dator under ett år) som i senaste numret av PC-Tidningen fick betyget 9 av 10. Detta datorprogram ger skydd mot bland annat virus, trojaner, skräppost och hackare. Programmet kombinerar webbaserad teknik med ett skydd i datorn så att datorn och privata uppgifter, så som bankuppgifter, är skyddade när surfar på nätet. En rad nyttiga funktioner är inbyggda, till exempel Safe Run Mode som låter dig starta misstänkta program och webbplatser i en isolerad miljö där de inte kan orsaka skada på datorn. 2012 års utgåva är dessutom enklare, snabbare och mer användarvänligt än tidigare.

Så här gör du

 För att ha chans att vinna ett av de tio exemplar som vi lottar ut, värde 589 kronor, behöver du bara registrera dig för vårt nyhetsbrev. Det gör du i formulärrutan ”Nyhetsbrev” här till höger. Registrera dig innan 11 december så är du med i utlottningen.