Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Youabian PumaYouabian PumaYouabian Puma
Youabian Puma

Volvo C70 förvandlad till världens fulaste bil

Youabian Puma är resultatet efter att en plastikkirurg i Los Angeles tagit beslutet att bygga sin drömbil. Den är baserad på Volvos plåtcab C70 och ser ut som ingenting annat. Världens fulaste bil?

https://youtu.be/Hp3E4cKP81g

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Den amerikanska plastikkirurgen, doktor Youbian, har byggt om en Volvo C70 till oigenkännlighet, mer eller mindre. Hans avsikt har varit att bygga en bil som sticker ut och är unik. Vi kan lugnt påstå att han har lyckats. Han glömde däremot att satsa på snygga former. För inte tycker du väl den är snygg, denna Youbian Puma, som han har döpt bilen till.

Under huven har plastikkirurgen placerat en V8-maskin från Corvette. Över 500 hästkrafter levererar den och lär vara ett måste för att få den gigantiska klumpen att röra på sig (0-96 km/h på 5,9 sekunder). För liten, det är inte denna puma... 6,15 meter lång, 2,36 meter bred och hög som en storsuv. Det är nästan 1,7 meter längre och mer än en halvmeter bredare än en C70.

Fälgarna mäter 20 tum medan däcken är på hela 39,5 respektive 44 tum. Största bak så klart.

Nå, ska du lägga en beställning på plastikkirurgens drömbil? Doktor Youbian säger sig redan ha fått in en beställning och hoppas på fler kunder.