Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Volvo utsatt för Trump-motståndares vrede

Sedan Donald Trump valdes till USA:s president har protester ekat över hela USA. Flera bilar har fått sätta livet till när de har gett utlopp för sin vrede och en stackars oskyldig Volvo hamnade också i skottlinjen.

Det är över två veckor sedan Donald Trump blev vald till att efterträda Barack Obama som USA:s president och protesterna efter valutgången fortsätter. I Oregon gick protesterande Trump-motståndare så långt att de satte eld på och med budskap klottrade ner bilar som hade Donald Trump-positiva klistermärken. En Ford Mustang blev i princip helt utbränd och med rosa färg sprejades budskapet ”Fk Trump”. Vad ”fk” står för kan du nog räkna ut.

Bakom den utbrända Mustangen stod en vit Volvo 240 som helt saknade några politiska hälsningar på klisterlappar eller i någon annan form. Ändå fick den samma budskap sprejat på sidan; ”Fk Trump”, dock med bokstaven ”r” bortglömd.

Kvinnan som äger Volvon är förkrossad över det inträffade, speciellt då det inte fanns något politiskt med hennes gamla svenska bil.

– Jag är nedslagen. Detta orsakade mig bara huvudvärk och jag fick tillbringa en hel del tid med att få bort färgen samt rapportera till polisen, säger hon.