Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Se TTA-racing i helgen – gå 2 betala för 1

I helgen är det premiär för Sveriges nya racingklass TTA – Elitserien i Racing på Gelleråsen i Karlskoga. Med Teknikens Värld i din hand är det inträde för två personer till priset av en.

Precis som sommaren i allmänhet så är även racingsäsongen relativt kort i Sverige. Och då menar jag alltså säsongen för bilracing på bana. Det gäller alltså att passa på när tillfälle bjuds, både för att se racing och att själv ta ut sin bil på bana.

Därför har vi tagit fram två erbjudanden till dig som Teknikens Värld-läsare. Du kan exklusivt få gå 2 för 1 på premiären av TTA – Elitserien i Racing på Gelleråsen i Karlskoga den 12 maj. Självklart finns vi från Teknikens Värld också på plats för att prata bil och racing.

Om just 12 maj redan är bokad i din kalender – eller du blir lika biten som oss av att se på tajt racing i toppklass och vill gå fler gånger – så kommer vi också att kunna erbjuda gå 2 betala för 1 på fler tävlinger under säsongen.

Att titta på racing inspirerar såklart till att vilja prova lyckan själv. Vår bandag förra året på Anderstorp Raceway blev en succé. Bilar av alla storlekar och prislappar kämpade för att hitta den optimala linjen i Opelkurvan, våga hålla fullt i karusellen inför start och mål och få till den där svåra utgången till den långfilmslånga flygplansrakan. Nu upprepar vi succén och hoppas att du dyker upp med din egen ögonsten den 17 juni, må det vara en fullblodssportbil eller din vanliga pendlarvagn, alla är välkomna oavsett värde på bilen. Läs mer om vår bandag här (där du även kan boka plats) och om hur du också kan få prova dina egna och din bils gränser på Sveriges enda racingbana med Formel 1-anor.

Vi vill att du ska kunna uppleva spännande, svensk racing på nära håll för en så billig peng som möjligt. Så häng med på TTA på Gelleråsen 12 maj och Anderstorp Trackday 17 juni och få minnen för livet.

Det enda du behöver göra för att ta del av erbjudandet är att köpa Teknikens Värld nummer 11/2012 som finns i butik från och med i morgon 10 maj och ta med dig tidningen med tillhörande talong till TTA-premiären i Karlskoga på lördag.

En entrébiljett kostar 200 kronor.