Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Nummer 11/2000Nummer 11/2000Nummer 11/2000
Nummer 11/2000

Teknikens Värld nummer 11 / 2000

LEDAREN: Tack och lov för GTI-bilen!

PROV: Nissan Skyline GT-R

Japans absolut mäktigaste standardbil finns enbart högerstyrd. Eric Lund var knappast nödbedd att åka till England för att lägga händerna på ratten.

SCOOP!

Tjockt med nyheter på gång: Första titten på Aston Martins makalösa DB12, Smart bygger en roadster, Java ny från Malaysia, Oldsmobile satsar på rak sexa och Vaneo blir Mercedes-van.

TEST: Tio GTI-bilar i stortest

Vi har pressar fem fräcka, små och snabba och fem fräcka, något större och snabbare till sitt yttersta. Vilken har bästa motorn? Köregenskaperna? Bromsarna? Testlaget vaskar fram Sveriges roligaste bilar till överkomligt pris.

BEGAGNAT: Rätt pris på begagnatbilen

Färska vårpriser på alla bilar i andra hand och Staffan Borglunds tips på fynd just nu. 

PROV: Alfa Romeos bedårande Berlinor

Vi jämför en 1750 Berlina från 1969 med en pinfärsk 156 Selespeed och konstaterar att en riktig Alfa Romeo allt ska ha fyra cylindrar och lika många dörrar.

PROV: Volvo V70 140/170 hk

Flyttad katalysator är receptet för att göra nya folkhemsvolvon renare i avgasröret. Vi håller en slant på den motorsvagare versionen.

RADICAL RACING

För dig som vet att du innerst inne är en jäkel på racing har det plötsligt öppnats en möjlighet för en inte alltför orimlig peng. Radical kallas klassen.

STCC-PREMIÄREN I KARLSKOGA

Tjugo tusen hängivna åskådare på läktarna, krasch i första kurvan och gott om beskyllningar för det ena och det andra - nog är racingsäsongen över oss igen!

DAG E HOGSTEN: Kidnappad på nordkalotten