Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Nummer 14/2000
Nummer 14/2000
Nummer 14/2000
Nummer 14/2000

Teknikens Värld nummer 14 / 2000

LEDAREN: Kör och håll klaffen!

Turinsalong - karossbyggarkalas

I Italien dukar de berömda designhusen årligen upp sina bilfantasier och för åskådaren är det bara att frossa bland skönheterna. Men världspremiären Alfa Romeo 147 fick mest beundras på distans. 

SCOOP!

En ny Subaru Impreza Turbo är i faggorna. Och vi som inte var trötta på den gamla ännu.

TEST: Mitsubishi Pajero V6 GDI

Böljande former och gott om ny teknik är starka sidor hos nya Pajero, men vi väntade oss mer med tanke på det höga priset. 

TEMA IMPORT: Konsten att köpa bil från Tyskland, Danmark eller hemifrån soffan

Rejäl handledning i konsten att importera bilen från Tyskland eller Danmark eller att köpa från Internet - det är tre ständiga önskemål från våra läsare. Så här är det; allt du behöver veta, på papperet och i praktiken.

F1-VM, 50 ÅR I SVINDLANDE TEMPO

Racertävlingarnas tungviktsklass firar sitt första halvsekel. Dag E Hogsten berättar historien, från Ascaris vinst i första loppet på Silverstone till dagens fighter mellan McLaren och Ferrari. Och så alla svenskarna med Ronnie Peterson i spetsen, förstås. 

SNABBAST I VÄRLDEN

Rekordförsöken på 500 och 1 000 meter avlöpte som sig bör i högsta fart och numera kan några av våra läsare - och redaktörer! - titulera sig världsmästare i fortkörning.

TEST: Stortest Volvo V70 2,4 140/170 hk mot 6 konkurrenter i tjänstebilsklassen

Tusentals förhandsbeställningar av nya folkVolvon och alla som väntar på leverans vill förstås veta hur den nya kombin står sig mot konkurrenterna - ur alla synvinklar. Här är svaret!

STCC PÅ MANTORP PARK

Äntligen hettade det till i STCC när Tommy Rustad nöp en heatseger från Fredrik Ekblom. Men arrangemanget höll pinsamt låg nivå, rapporterar Teknikens Världs racingreporter.

DAG E HOGSTEN: Putslustigt från garagevalvet