Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Nummer 19/2003Nummer 19/2003Nummer 19/2003
Nummer 19/2003

Teknikens Värld nummer 19 / 2003

LEDAREN: Rekordloppet

TEST: BMW 520i möter Mercedes E240 och Volvo S80 2,5T

Genomgående hög nivå på denna trio välmående storbilar. Rår BMW:s tekniska raffinemang och spännande design på Mercedes' allrounder, är den förnyade S80 alltjämt gångbar? Testlaget har kört, analyserat och utvärderat.

BILSPIONEN - SAAB 9-3 COUPÉ!

...och Opel Astra får fräcka former som tredörrars. Porsche planerar en kupéversion av Boxster.

ALLA TIDERS VOLVO

Att PV och Amazoner står högt i kurs i veterankretsar är ingen nyhet, men nu börjar modeller som 340, 66 och 480 spira också. För att inte tala om 240! Häng med på VROM-party.

PROV: MAZDA 3

Kan Mazdas framgång med 6-modellen upprepas i klassen under? Den här nykomlingen är i grund och botten samma bil som nya Volvo S40 och nästa Ford Focus. Dag E Hogsten rapporterar.

BONNEVILLE SPEED WEEK 2003

Världens absolut saltaste fartfest äger rum varje år i den platta, närmast oändliga öknen i Utah. Sanslösa farkoster, sanslösa farter, sanslöst kul!

FEL PÅ BILEN FÖRSÄLJARENS SAK

En ny lag stärker bilköparens ställning gentemot säljaren. Vi har kollat rader av typfall där kunderna fått rätt - men också där säljaren gått segrande ur tvisterna.

BEGAGNAT: MAZDA 323 1998-

Tretjutre har marknadens kanske allra bästa rykte om tillförlitlighet och bekymmersfrihet. Är den förtjänt av det? Och är bilen i övrigt något att ha? Vår begagnatexpert Jonas Borglund har svaren på frågorna du ska ställa inför ett begagnatköp.

TEST: HONDA JAZZ, MAZDA 2 OCH OPEL MERIVA

Utbudet av verkligt smarta och attraktiva små bilar blir allt större. Här är tre som lockar med utrymmen, finesser och hyfsade priser. Vilken blev testlagets favorit?

DAG E HOGSTEN

Ibland krävs inte bara specialversioner av trögsålda bilar, fanskapen ska heta något också.