Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Marcus Engström / Teknikens Värld

Teknikens Världs Trackday – du kör!

Lägg datumet den 2 oktober på minnet, det är då det händer. Teknikens Världs Trackday på Mantorp Park närmar sig med stormsteg, boka din plats redan nu!

Det där med att köra på bana är intressant. Ja, alltså – inte själva körningen. Jo, missförstå inte – vi älskar att köra på bana. Vi älskar allt du kan göra med bil faktiskt och det är just därför, efter att ha blivit ivrigt påhejade av er kära läsare, som vi började arrangera trackdays för en herrans massa år sedan. För att vi älskar bilen och allt du kan göra med den. Glöm inte det.

Men att få stå inne i depån på Mantorp Park och beskåda när en total nybörjare kommer tillbaka till depån efter sitt första körpass på racerbana någonsin – det är något helt annat. Den där glädjen, den där entusiasmen och den där kicken. Men framför allt – suget efter att få göra det igen. Och igen. Köra nästa pass. Vi tröttnar aldrig på att få se just de reaktionerna, för de sammanfattar varför vi arrangerar trackdays. För att du, ni och alla där ute ska kunna ha sjukt kul med sina bilar under ordnade former. Kör så fort du vill och vågar, kör så fort bilen klarar av och gör det tillsammans med likasinnade. Gör det tillsammans med Teknikens Värld. Snacka bil med oss och kolla in Audis värstingbilar på plats, snacka stötdämpare med Öhlins och känn den där sköna känslan – det här är riktigt kul.

Vi skulle kunna dra fram ohyggligt tråkiga och tillrättalagda kalkylblad från tidigare utförda kundnöjdhetsundersökningar som ger svart på vitt hur bra dessa trackdays är i deltagarnas ögon, men vi låter det vara. Kolla på bilderna och dröm dig bort till Mantorp Park. Eller ännu bättre, gå in här och boka din plats så träffas vi på Mantorp söndagen den 2 oktober!

LÄS MER OCH BOKA HÄR!