Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Glenn Lindberg

Begagnad Audi Q5 2017-

Andra generationen Audi Q5 fick inte bara en ny kaross och modern infotainment-kapacitet 2017. En helt ny fabrik byggdes i Mexiko för Q5-produktionen. När den kom visade den framfötterna i Teknikens Världs älgtest och vann som ny testet mot både Mercedes GLC och volvo XC60. Nu kan du få den för nästan halva priset – ett fynd i suv-klassen.

Är du ute efter en praktisk suv i mellanklassen, med bra fyrhjulsdrift, lagom stor och snål diesel? Då är senaste Audi Q5 något att titta närmare på. Bilen lanserades 2017. På sedvanligt Audi-vis är det inte helt lätt att se skillnad mellan första och andra generationen. Lättast tar du det på grillen som på den nya generationen blev tydligare sexkantig och går ihop med strålkastarna.

Hög finish

Kvalitetskänslan finns där, interiören har millimeterpassning. Mexiko-fabriken kan jobbet.

Expressen Premium - Digital prenumeration

Teknikens Värld är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.