Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Liten och smidig crossover-suv i dina tankar? Ta då en titt på Hyundai Kona som begagnad, men inte förrän du har läst vårt begagnattest av den.Liten och smidig crossover-suv i dina tankar? Ta då en titt på Hyundai Kona som begagnad, men inte förrän du har läst vårt begagnattest av den.Liten och smidig crossover-suv i dina tankar? Ta då en titt på Hyundai Kona som begagnad, men inte förrän du har läst vårt begagnattest av den.
Liten och smidig crossover-suv i dina tankar? Ta då en titt på Hyundai Kona som begagnad, men inte förrän du har läst vårt begagnattest av den. Foto: Glenn Lindberg / Expressen Lifestyle

Begagnad Hyundai Kona 2018–2021

Premium Sämst i test när det begav sig men hur är Hyundais suv i B-segmentet som begagnad? Med ett brett utbud av drivlinor (bensin, diesel, hybrid och el), småfräck design och bra funktion i kombination kan Kona hävda sig väl i ett myller av andra modeller.

I detta begagnat-test får du bland annat reda på:

Modellens starka sidor.

Kostnad för inköp.

Service- och reparationskostnader.

Modellens svaga sidor och...

... vad du absolut ska se upp med!

Den lilla suvklassen var inte helt ny 2018 men det var då den exploderade. ”Kanske detta är biltypen som kommer att revolutionera allt vad biltänkande handlar om en tid framöver”, skrev vi i ett fyrbilstest för fyra år sedan. Riktigt så blev det inte. Nu kör vi större och framför allt elektrifierade bilar. Sist i testet kom Hyundai Kona, en bil som vi trots det nu ska granska som begagnad. Modellen är i det närmaste unik i klassen då den finns i en mängd olika utföranden: med flera olika förbränningsmotorer, som hybrid, elbil, prestandabil och med tillgång till fyrhjulsdrift.