Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Glenn Lindberg

Begagnad Mercedes E-klass Kombi 2017-

För dig som inte vill kompromissa mellan komfort och lastutrymme finns ett givet val: kombiversionen av Mercedes E-klass. Senaste generationen, W213 (S213 som kombi), kom 2016.

När vi testade senaste generationen av Mercedes E-klass blev det superlativer hela vägen. Den är otroligt bekväm och har den kanske bästa fjädringskomforten av alla kombibilar på marknaden.

Lika högt betyg blir det när vi lastar bilen. Bakluckan öppnar stort och fäller vi baksoffans ryggstöd kan vi få in 1 820 liter. Dessutom är lastutrymmet precis så flexibelt som en svensk skidåkarfamilj vill ha det. Ryggstödet är tredelat och lastlängden är 204 centimeter med ett av ryggstöden nedfällt, långt nog för ett par längdskidor.

Expressen Premium - Digital prenumeration

Teknikens Värld är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.