Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Ute efter en begagnad bil som är verkligt billig att köpa och äga – ta då en titt på Toyota Corolla 1997–2002.Ute efter en begagnad bil som är verkligt billig att köpa och äga – ta då en titt på Toyota Corolla 1997–2002.Ute efter en begagnad bil som är verkligt billig att köpa och äga – ta då en titt på Toyota Corolla 1997–2002.
1 AV 2
Teknikens Värld vet!
2 AV 2
Ute efter en begagnad bil som är verkligt billig att köpa och äga – ta då en titt på Toyota Corolla 1997–2002.
Foto: Daniel Östlund / Expressen Lifestyle

Begagnad Toyota Corolla 1997–2002

Premium Behöver du sänka dina kostnader radikalt? Lugn, du behöver inte byta bil mot kollektivtrafik. Du behöver bara välja rätt bil, en som inte ruinerar dig och din ekonomi.

I detta begagnat-test får du bland annat reda på:

Modellens starka sidor.

Kostnad för inköp.

Service- och reparationskostnader.

Modellens svaga sidor och...

... vad du absolut ska se upp med!

Nu går det verkligen inte längre. Den 26 april höjde Riksbanken med Erik Thedéen i spetsen sin styrränta med ytterligare en halv procentenhet och tillade att räntan förmodligen kommer att höjas med ytterligare 0,25 procentenheter ”i juni eller september”. Antingen får du flytta från villan och sälja den till underpris, eller så får du göra dig av med den där BMW X7 som står på uppfarten.
Det får bli det senare, och eftersom kostnaderna måste kapas radikalt finns det egentligen bara en enda lösning. Som alltid stavas det ”Toyota Corolla”, närmare bestämt av den generation kallad E110 som såldes här åren 1998–2001 (tillverkades dock 1997–2002).