Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Patrik Lindgren

Begagnad Volkswagen Polo 2018-

Lilla Polo är en av Volkswagens absoluta storsäljare och sedan 1975 har den nu tagit sig till den sjätte generationen. Men så liten är den inte längre då den numera mäter över fyra meter på längden. vi tittar närmare på hur Polo klarar sig som begagnad. Konkurrensen är hård.

Volkswagen Polo har blivit vanlig som andrabil för många familjer eller enda bil som lämpar sig bra i stadstrafik. Sedan lanseringen 1975 har över 14 miljoner Polo tillverkats, och den senaste sjätte generationen lanserades som modellår 2018 i slutet av 2017. Den absolut största skillnaden från föregångaren är att den då växte till sig rejält med nästan en decimeter på längden. Det betyder att den nu för första gången mäter över fyra meter lång. Den större storleken gör den lätt att blanda ihop med syskonet Golf men betyder också att dagens Polo är en bil som är mer praktisk och bekväm.

Expressen Premium - Digital prenumeration

Teknikens Värld är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.