Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Martin Öberg

Begagnad Volvo XC60 2018-

Redan första gången vi testade Volvo XC60 gen II övertygande den och i dag, tre år senare, fortsätter den mellanstora suven att göra detsamma. Den har blivit en av Volvos bäst säljande modeller och utbudet på begagnatmarknaden är riktigt stort. Köpläge?

Mellanstora suven Volvo XC60 generation II har blivit extremt vanlig i trafikbilden. Med hyfsade utrymmen, bra komfort och kanske framförallt en sval elegans mitt i folkhemsstuket – den samlade bilden av XC60 är att den gått åt som smör i solsken. Teknikens Världs bild av XC60 har formats genom provkörningar och framförallt flertalet tester på såväl sommar- som vintervägar och resultaten har alltid pekat åt samma håll. Volvo XC60 gen II har få eller inga riktiga svagheter.

Foto: Martin Öberg

Expressen Premium - Digital prenumeration

Teknikens Värld är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.