Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Patrik Lindgren / Teknikens Värld

Mitsubishi L200 mot Ford Ranger och Nissan Navara

Pickup med gott om lastutrymme och terrängduglighet är ofta förstahandsvalet för hantverkare och egenföretagare. Vi ställer tre av de mest populära mot varandra. Mitsubishi L200, Ford Ranger och Nissan Navara gör upp.

Med blåbyxorna på förflyttas jag tio år bakåt i tiden till när jag hade ett riktigt jobb som byggarbetare. Mackkaffet inhandlas och jag åker för att möta upp Linus Pröjtz i ett av de mest naturliga habitaten för dagens trio. Bygghandeln, ett av få varuhus med oändliga möjligheter. Perfekt för oss nördar som drömmer om en komplett uppsättning Festool eller blå Bosch.
Pickupen har länge varit en frihetssymbol i USA och Ford F-150 har varit den mest sålda bilen där sedan 1982. Där används pickuper mer som en vanlig bil snarare än arbetsfordon men att ha möjligheten att kunna frakta eller ta sig fram på de flesta platser verkar vara livsviktig.

Expressen Premium - Digital prenumeration

Teknikens Värld är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.