Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Teknikens Värld

Framtidsångest

Vi gräver i vårt enorma arkiv, som började ta form redan 1948, och lyfter fram bilder som har gjort mer än ett avtryck. Denna gång blickar vi tillbaka till 2012 och ett test av elbilar, laddhybrider och hybrider...

Så mycket sämre. Så löd rubriken på Teknikens Världs första omfattande test av elektrifierade bilar. Redan i ingressen summerade vi hur morgondagens bilägande skulle bli: renare, tystare – och riktigt jobbigt. Nu, nästan elva år senare, är det dags att blicka tillbaka.
Att utbudet av bilar var betydligt mindre än i dag avslöjas av uppställningen: elbilarna Nissan Leaf och Volvo C30 Electric fick sällskap av laddhybriden Chevrolet Volt samt hybriderna Honda Jazz, Peugeot 3008 och pionjären Toyota Prius.

Expressen Premium - Digital prenumeration

Teknikens Värld är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.