Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Alfa Romeo Spider är en snygg bil med ett härligt motorljud, men allt är inte guld och gröna skogar.Alfa Romeo Spider är en snygg bil med ett härligt motorljud, men allt är inte guld och gröna skogar.Alfa Romeo Spider är en snygg bil med ett härligt motorljud, men allt är inte guld och gröna skogar.
Alfa Romeo Spider är en snygg bil med ett härligt motorljud, men allt är inte guld och gröna skogar.

Provkörning av Alfa Romeo Spider 2,2 JTS

Premium Den är smärtsamt snygg och har ett motorljud som sticker ut bland fyrcylindriga motorer. Men sedan finns de där störande detaljerna som gör att Spider inte når fram.

Första intrycket #133

Snygg, rent av sexig och rustad med en förförisk röst. En drömpartner? Tyvärr inte, funktionen och kvaliteten når inte upp till förväntningarna som prislappen motsvarar.

LÄS PREMIUM GRATIS I EN VECKA

Få tillgång till hela Expressens digitala värld.

Allt detta ingår:

  • Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
  • E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
  • Dela din prenumeration med upp till 3 personer
  • Ingen bindningstid – säg upp när du vill
Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.