Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Det är inte lätt att vara rik. En Bentley hjälper dock.
Det är inte lätt att vara rik. En Bentley hjälper dock.
Det är inte lätt att vara rik. En Bentley hjälper dock.
Det är inte lätt att vara rik. En Bentley hjälper dock. Foto: Diora Östlund / Teknikens Värld

Provkörning av Bentley Bentayga S

När man har blivit miljardär måste det ju synas. Och höras. Bentley Bentayga i S-specifikation är perfekt, för den både syns och hörs. Häng med på en kaviarstinn miljardärsprovkörning. 

Livet som miljardär är ingen dans på rosor. Enligt boken ”The billion dollar secret” ska man som miljardär kliva upp (i genomsnitt) klockan halv sex på morgonen och göra sin morgonyoga, innan man tar itu med morgonens bestyr. Som förmodligen då består av att sätta igång och tjäna pengar. 

Det blir det ingenting av. Ja, inte pengatjänandet då, utan den tidiga morgonyogan. Pengar kan man tjäna i sömnen. När klockan skräller vid sjutiden har den problem att få liv i dig – det tar några snoozeknappningar – och när frukostflingorna ska ned går det trögare än vanligt. Hummersmak, det är väl inte gott så här dags? Kaviarn är för salt, Jakmjölken för söt och det där sibetkaffet, som har passerat matsmältningssystemet på en indisk palmmård, är faktiskt inte så gott som myten gör gällande. Vad är förresten en indisk palmmård? Förmodligen hade resultatet blivit detsamma om kaffebönorna passerat genom en helt vanlig svensk ekorre.

Expressen Premium - Digital prenumeration

Teknikens Värld är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.