Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Vi kör nya Honda HR-V som hybrid.
Vi kör nya Honda HR-V som hybrid.
Vi kör nya Honda HR-V som hybrid.
Vi kör nya Honda HR-V som hybrid. Foto: Honda

Provkörning av Honda HR-V e:HEV

Honda lanserar den nya, tredje generationen HR-V och gör det dels med helt ny design och en elektrifierad drivlina. Vi bekantar oss med de första exemplaren på europeisk mark.

Raka vägen från fabriken i Suzuka har de första exemplaren av nya Honda HR-V tagit sig till Europa och Hondas kontor i Erlensee i utkanten av Frankfurt. Raka vägen från Stockholm har jag tagit mig till samma plats, jag må ha en ny keps men mer intressant är att HR-V är här i en helt ny generation.

Honda har ändå rätt ambitiösa elektrifieringsplaner då de tidigare i år meddelade att samtliga bilar och motorcyklar från koncernen ska vara helt eldrivna från 2040. Något som gör det förvånande att Honda håller igen på den fronten med nya HR-V.

Expressen Premium - Digital prenumeration

Teknikens Värld är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.