Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Fantastiskt rolig på is och skogsvägar. Jaguar F-Pace har gott om klös trots hårbollen i grillen.Fantastiskt rolig på is och skogsvägar. Jaguar F-Pace har gott om klös trots hårbollen i grillen.Fantastiskt rolig på is och skogsvägar. Jaguar F-Pace har gott om klös trots hårbollen i grillen.
Fantastiskt rolig på is och skogsvägar. Jaguar F-Pace har gott om klös trots hårbollen i grillen.

Provkörning av Jaguar F-Pace 3,0L V6 D

Premium Land Rover har vintertestat bilar i Arjeplog sedan 30 år tillbaka. När Jaguar blev inkorporerat fick de också känna på kylan. Teknikens Värld är enda svenska media på den internationella presskörningen av nya Jaguar F-Pace. En bil som kan få folk att få upp ögonen i den suvtokiga världen.

Det här är nytt!

Segment: Trenden med suvar håller i sig och Jaguar kan inte bara stå och titta på. Porsche stakade ut vägen med Cayenne redan 2002. Samtidigt tummade Jaguar på varumärket med mellanklassaren X-type: en Jagga som fanns med såväl dieselspis som kombikaross. Anglofilerna suckade men just den kombinationen blev märkets storsäljare (nåja) i Sverige. Upprepning med F-Pace?

LÄS PREMIUM GRATIS I EN VECKA

Få tillgång till hela Expressens digitala värld.

Allt detta ingår:

  • Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
  • E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
  • Dela din prenumeration med upp till 3 personer
  • Ingen bindningstid – säg upp när du vill
Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.