Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Per Anders Ygberg, snart 95 år ung. Med en hand på en Porsche, som så många gånger förr.Per Anders Ygberg, snart 95 år ung. Med en hand på en Porsche, som så många gånger förr.Per Anders Ygberg, snart 95 år ung. Med en hand på en Porsche, som så många gånger förr.
Per Anders Ygberg, snart 95 år ung. Med en hand på en Porsche, som så många gånger förr.

Provkörning av Porsche 911 Carrera S

Premium Hur man säljer 1 000 Porschar, hur man bäst vardagsbrukar en 911 och hur skönt det kan vara att ta en bild i smällkalla vintern. Välkommen till en historia om allt och inget – som börjar med ett härligt coronasäkrat möte.

 ”Jag var väl tre-fyra år gammal och satt på en matta och lekte med leksaksbilar, det var då det grundade sig. Intresset.”
Per Anders Ygberg ler när han berättar. Det är tydligt att intresset, som snabbt rotade sig, för alltid skulle forma den nu snart 95 år unge Ygberg.
Jag ska förklara vem han är och varför vi träffas alldeles strax, men fundera själv en stund på när du väckte ditt eget bilintresse. Var det där, på mattan med leksaksbilarna – ivrigt brummandes? Kanske blev det en masskrock och alla bilar i en enda stor hög, eller var det bara en bil som gällde? Som tog allt intresse?