Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Glenn Lindberg

Provkörning av Porsche 911 GT3 Cup

”Jag kör först”, hör jag mig själv säga. Vi är på Mantorp Park, det finns en enda Porsche 911 GT3 Cup, och det finns många som vill köra den. Men jag ska köra först!

Det är inte hybris som gör att jag har bestämt mig för att köra först. Det är ren och skär kunskap om att de andra människorna som är på Mantorp i dag är riktiga racerförare, (i alla fall en del av dem, de andra har väl kanske en dröm om att bli det). Riktiga racerförare är, förutom duktiga på att köra bil, även duktiga på att kasta dem i räcken så att de går sönder. Det får ju inte ske. I alla fall inte innan jag har fått köra det kanske vassaste som går att köpa i racerbilsväg just nu, Porsche 911 GT3 Cup. Därför kör jag först av alla. Punkt.

Expressen Premium - Digital prenumeration

Teknikens Värld är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.