Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Endast de snorgröna bromsoken och modellbeteckningarna avslöjar hybridporschen utvändigt.Endast de snorgröna bromsoken och modellbeteckningarna avslöjar hybridporschen utvändigt.Endast de snorgröna bromsoken och modellbeteckningarna avslöjar hybridporschen utvändigt.
Endast de snorgröna bromsoken och modellbeteckningarna avslöjar hybridporschen utvändigt.

Provkörning av Porsche Cayenne S E-Hybrid

Premium Vem kunde för ett par år sedan tro att Porsche skulle vara biltillverkaren med flest laddhybridmodeller i sitt utbud? Med tre laddhybrider är Porsche flitigaste sladdbilstillverkaren just nu och här provkör vi den senaste – Cayenne S E-Hybrid.

Första intrycket

Med rätt laddmöjligheter och körvanor är den uppladdningsbara hybridsuven genial, men för de flesta blir miljövinsten försumbar.

Eldriven

4/10

Prisvärd

5/10

LÄS PREMIUM GRATIS I EN VECKA

Få tillgång till hela Expressens digitala värld.

Allt detta ingår:

  • Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
  • E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
  • Dela din prenumeration med upp till 3 personer
  • Ingen bindningstid – säg upp när du vill
Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.