Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Nya Range Rover Sport kan forcera djup snö som få andra. Dessutom är den laddbar.Nya Range Rover Sport kan forcera djup snö som få andra. Dessutom är den laddbar.Nya Range Rover Sport kan forcera djup snö som få andra. Dessutom är den laddbar.
1 AV 2
Provkörning av nya Range Rover Sport P 440e
2 AV 2
Nya Range Rover Sport kan forcera djup snö som få andra. Dessutom är den laddbar.
Foto: Linus Pröjtz / Expressen Lifestyle

Provkörning av Range Rover Sport P440e

Premium Efter en ny generation Range Rover följer en ny Range Rover Sport. Men hur mycket sport finns det i den? Vi kör den nya brittiska suven och hittar några positiva egenskaper och en hel del vansinnigt.

Bilen har stått parkerad på gatan bara några timmar, men under dessa timmar har södra Sverige hunnit uppleva vinterns första rejäla snöoväder och plogbilen har hunnit vara framme och skapat en rejäl plogvall som i ett slag har stöldsäkrat varje bil längs gatan. Några parkeringsplatser bort står någon och skottar fram sin bil med en rejäl snöskyffel. Jag har en liten sopborste, och ganska bråttom att komma iväg. Utan att ha någon riktig plan, förutom att kanske stjäla snöskyffeln, borstar jag bort snön från bilen. Innan jag har hunnit till framrutan har värmetrådarna smält snön och får den att glida av och inne i kupén har det hunnit bli så varmt och inbjudande att alla ambitioner att skotta bort snön är som bortblåsta. Det kanske går ändå, tänker jag och hoppar in. Och visst går det!