Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Renault Grand Scénic var under många år störst i familjesegmentet. Tredje generationen ska återta de senaste två årens tappade marknadsandelar i en allt hårdare konkurrens.Renault Grand Scénic var under många år störst i familjesegmentet. Tredje generationen ska återta de senaste två årens tappade marknadsandelar i en allt hårdare konkurrens.Renault Grand Scénic var under många år störst i familjesegmentet. Tredje generationen ska återta de senaste två årens tappade marknadsandelar i en allt hårdare konkurrens.
Renault Grand Scénic var under många år störst i familjesegmentet. Tredje generationen ska återta de senaste två årens tappade marknadsandelar i en allt hårdare konkurrens.

Provkörning av Renault Grand Scénic TCe 130

Premium Fransmännen gör det mesta rätt. Grand Scénic III har karaktär, bra motorer och är komfortabel för upp till sju personer. Men ingen är ju perfekt...

Första intrycket #496

Det här är bra, men Renault som var pionjärer med en ”liten” sjusitsare för ett decennium sedan, borde vara bäst nu. Scénic har kommit ikapp konkurrenterna men inte helt solklart tagit sig förbi dem.